• Det här borde man verkligen göra, för man får mer kontroll och förståelse om sig själv, och det är gratis, människor som stöttar en utan fördomar!
  — Tidigare deltagare, 16 år
 • Det här är det bästa beslutet jag tagit på länge. Jag har aldrig velat gå och prata med någon som till exempel kuratorer eller psykologer för att jag inte är bekväm med att sitta och prata och öppna upp mig för någon som jag inte känner. Behandlingen har hjälpt mig så otroligt mycket på vägen till att må bättre!
  — Tidigare deltagare, 16 år
 • Ta chansen att få hjälp med att förstå dig själv bättre, må bättre och ha någon som stöttar dig genom processen. Jag var själv väldigt skeptiskt mot behandlingen men den har hjälpt mig så himla mycket!
  — Tidigare deltagare, 18 år
 • Anmäl dig! jag har gått hos x antal olika psykologer, terapeuter och f*n o hans moster men det hjälpte inte, behandlingen hjälpte mig till den graden att min depression inte blev värre och att jag kunde fortsätta göra roliga saker och träffa mina vänner på ett normalt sätt igen. Ta chansen!
  — Tidigare deltagare, 18 år
 

Forskningsprojektet UNG utvärderar nätbaserad behandling baserad på Kognitiv beteendeterapi (KBT). Vi som arbetar i projektet är forskare, psykologer och psykologer under utbildning. Vi har tystnadsplikt enligt Hälso- och sjukvårdslagen.